Over ons

JE THUIS VOELEN IN EEN WINKEL MET EEN HECHT TEAM”

“Als je binnenloopt moet de ruimte aanvoelen als een warme deken. Het thuisgevoel in de winkel is voor ons net zo belangrijk als het thuisgevoel dat mensen in hun eigen woonkamer willen bereiken.

Gemoedelijk, zoals wij in Maas & Waal zijn, willen we samen met een kop koffie ontdekken hoe mensen willen wonen, met unieke producten en de nieuwste trends. Onze winkel is een warme belevenis, waar je altijd welkom bent en waar wij zorgdragen voor goede service en kwaliteit.

Wij werken er met passie aan, om anderen te inspireren en we vinden het belangrijk dat iedereen zich echt uniek en speciaal voelt. Het gaat namelijk niet alleen om het aanschaffen van mooie, unieke en kwalitatief hoogstaande producten, maar ook om de manier waarop.

Shoppen is bij ons gezellig, uit de hectiek van het dagelijks leven en een unieke beleving met aandacht voor elkaar.”

– Eigenaar, Annette van den Bogaard –

EEN HECHT TEAM

Als dochter van een ondernemer is interieur en styling er met de paplepel ingegoten. Zo kon ik al vanaf jongs afaan bouwtekeningen lezen en met mijn vader sparren en meedenken. Wat mij vooral mooi leek, was het hebben van een hecht team en een mooie samenwerking.

Een prettige samenwerking is de basis van een goed resultaat en dat leek mij fantastisch. Daarnaast vind ik het van belang om samen te werken met de lokale ondernemingen. Ik startte met de verkoop van meubels vanuit mijn garage en al snel groeide dat uit tot ons pand in de winkelstraat.

THUISGEVOEL

Het is vrij makkelijk om online producten aan te schaffen, of om een complete set bij elkaar te kopen, maar echt uniek is het niet. Bij NETT lifestyle wil dat anders doen. In de winkel staat de behoefte van de klant centraal en daarbij hoort een perfecte service.

Op die manier schaf je producten aan waar je lang van kunt genieten en die ook echt bij jouw levensstijl passen. Thuiskomen wordt daardoor genieten. Een ruimte waar je kunt leven, wonen en werken hoe jij dat wilt.